Anrik simmiljö

130104_HAcentral0039

Dagens simträning var på Centralbadet. Mycket teknik. Som att simma en längd med huvudet ovanför vattenytan, en med simglasögonen i vattenytan, en med blicken rakt ner och en där vattenytan skulle vara vid första kotan i nacken. 

Gissa vilken som var snabbast och mest avslappnad …

130104_HAcentral0045

Härligt att byta ordinarie poolen inkl. hårbollar på botten mot den här även om den inte är optimal för att simträna i. 

Lite gym på det och så 2 timmar cykel med Jessica. Hon var magiskt bra som vanligt. Funderade vad jag tycker är så bra med hennes klasser och kom fram till att det är framförallt tydligheten och musiken. (Ja, förutom att hon är hon och jag liksom gillar hela henne redan innan.)

Man vet hela tiden varför man ska göra något och när det ska ske. Och musiken. Passar alltid perfekt till vad vi ska göra och hon väljer den så jag försätts nära en meditativ känsla. Hon är en av dom få cykelinstruktörerna som kan få mig att svettas floder, ta i lite till och lite till på det. Love it. Har du SATS-kort, och det finns platser kvar, boka för tusan. Nu!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Anrik simmiljö

  1. Är det dig man ser på bild på Toughest.se? Det är en tjej som kryper under rep och ser jäkligt tuff ut. Är lik dig, men håret blåser i ansiktet så man ser inte riktigt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *