Sök
Stäng denna sökruta.

Camp Snowman – Yanko

Camp Snowman med Mikael Rosén fortsätter. Idag såg programmet rätt enkelt ut. Till jag tittade i kolumnen till höger. Vi landade på över 5000 meter. Nu smet jag 20 minuter innan så jag fick “bara” ihop drygt 4000 meter.

I filmen beskriver coach Mike hur man gör övningen Yanko, och berättar varför den är bra. Det var en del av en serie av 16 stycken 75 meter. 25 meter skövling + 25 meter Yanko + 25 meter ryggsim.

campsnowman_131225

Bra pass. Många skratt. En extra ursäkt till killen i gröna badbyxor som jag råkade riva längst med hela sidan när jag kom forsande i ett helt okontrollerat ryggsim. Hör av dig om du får bestående men.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *