Sök
Stäng denna sökruta.

Herrejösses jobbig simning

Som Coach Mike beskrev det så dök jag och syster upp på en simträning “för första gången på några tidsepoker”. Camp Snowman är igång. Simning nästan varje dag. 

Och vilket pass. Kastades från noll simning till 4000 meter direkt. Filmen visar en del av serien vi körde i mitten av passet. Både mjölksyran och koldioxiden samlas i kroppen under serien. Helt vansinnigt jobbigt. Sådär så det svartnar framför ögonen jobbigt när man hoppar i och ska köra dom sista 25 meter utan att ta ett enda andetag …

Men så roligt. Funderade på om vi skulle känna några alls, men det var ett skönt gäng av nya ansikten och gamla favoriter. Nu ser jag fram emot jullovet ännu lite extra! Simma är bra fantastiskt bara jag tar mig upp ur sängen och ner i bassängen …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

5 reaktioner på ”Herrejösses jobbig simning

  1. Damn vilket pass! Istället för att vara med fick jag sitta och hosta på vårdcentralen, dåligt planerat av mig. Hoppas vi ses på något pass senare i veckan, tänkte vara frisk senast på torsdag, Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *