Sök
Stäng denna sökruta.

Little miss burpee

WH_AL_740x400

Du vet hon jag tränade med förra veckan. Anna-Lena. Nu är hennes nya blogg igång. Little Miss Burpee. Namnet syftar till att hon gick igång på en utmaning förra året och gjorde 1000 (TUSEN!) burpees i ett svep.

Idag postade hon två inspirationsvideos. Så vackert. Gå in och säg hej till Anna-Lena och så tar vi och bara gör som hon närmaste månaderna så vi också kan göra muscle ups snart. Vilken dag som helst nu.

Som Anna-Lena sa. “Ja, det där första dö-hänget kan jag väl göra. Och det där sista från ringarna och ner igen. Men det där emellan. Inte än.”

Höften. HÖFTEN! Alltid den där höften. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Little miss burpee

  1. Aha, tack! Äntligen får man se hur någon gör på riktigt 🙂 Jag har provat – aldrig klarat – att dra mig upp med armar & överkropp. Jisses så fel jag har haft.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *