Sök
Stäng denna sökruta.

GE MIG MER!

131205_snowrunning025

Tänkte montera ihop min trainer och cykla på lunchen idag. Men så kom snön. Jag bara var tvungen att springa en vända. Vi pratar cirka tre kilometer. Knappt värt att byta om för. Gör varken till eller från för min kondition. 

Men det gör skillnad för mitt humör. En dutt sol. En dutt snö. En dutt endofiner. Och jag är en lite gladare variant av mig själv. Men snälla, ge mig MER SNÖ NU! December ska inte vara mörk och slaskig. December ska vara ljus med mycket snö. Så det så!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”GE MIG MER!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *