A lean, mean, running machine!

131202_satstribe019

SATS och Urban tribes (Running Sweden) startar upp ett samarbete inför våren. Styrka för löpare inomhus under våren och löpargrupper ute från slutet av mars.

131202_satstribe026

Jag var med på ett testpass. Bra. Bra. Bra. Uppvärmning. Balans. Styrka. Nervarvning. Till och med fötterna fick en liten genomkörare. Lantto gillar!

131202_satstribe031

I och för sig är det rätt enkelt för mig att gilla. Det är bland annat grymma löparcoach Rubin som står bakom. Men passet kändes genomtänkt och jag fick jobba med många övningar för hela kroppen, du vet sådana där man gärna hoppar över och springer istället … Men som så många fått göra när dom blivit skadade. Gå på ett pass i veckan och slipp skadorna nästa år. Bli lite starkare, smidigare eller “a lean, mean, running machine” som Rubin sa under passet. 

131202_satstribe074

7 januari kör Runners strength igång, och i slutet av mars tre olika löp pass (se ovan) som utgår från ett center och så sammanstrålar flera grupper på en plats och springer därifrån. På så sätt så ska det alltid finnas löpare som är ungefär lika bra som dig.

Tack till Kenth som jag tvingade agera fotograf igår!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”A lean, mean, running machine!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *