Sök
Stäng denna sökruta.

MMA

131129_mma074

Jag är på Fitnessfestivalen och jobbar i helgen. På vägen dit ligger Alingsås och där håller jogg.se till. Enligt tradition så stannar jag och Anna-Lena till och tränar där. Idag coachade Krister oss till MMA-proffs. Eller ja … 

131129_mma022

… till en början så hyste han nog inte så mycket hopp, jag och Anna-Lena studsade runt, stod på händer, skuggboxades och skrattade. Men fighterflätorna han beordrat var på. 

131129_mma080

Vi värmde upp och fick testa grepp efter grepp. Sjukt roligt. 

131129_mma082

Sedan körde vi några matcher i buren. 

131129_mma083

Glömde alla grepp/rullningar/strypningarr/räddningar och bara körde. Alltså sjuuuukt kul. Skulle så lätt kunna gå igång på det här! 

131129_mma105

Kroppen blev helt lycklig av adrenalin, endorfiner och alla andra ämnen som pumpar runt efter en timmes galet rolig träning. 

131129_mma114

Jag säger som vanligt testa! Testa! Testa!
Jag tror på att testa nya saker, det berikar alltid ens liv på något sätt och plötsligt kliver något man kommer att älska in. 

131129_mma118

Förra veckan skämtade jag med Andreas PT om att triathlon är ute och nu ska jag börja med MMA. Och faktum är att efter dom här timmarna så känns det inte fullt så mycket som ett skämt …  

131129_mma127

Krister. Tusen tack för vansinnigt roligt träningspass!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

7 reaktioner på ”MMA

 1. Åh, det ser verkligen jättekul ut! Måste man vara vansinnigt vältränad för att prova?
  Tack för att du fortsätter blogga, du är en inspiration!!

  1. Vältränad för att prova, nej för tusan säger jag. Man blir det efter vägen…
   Jag misstänker att det är så roligt att man bygger muskler och kondition medan man är fullt upptagen med alla grepp, rullningar och strypningar 🙂

   Jag tänker att det är som med triathlon och all träning. Man börjar i sin takt och steg för steg blir man bättre, vältränad blir en bonus efter ett tag. Det enda man vet är att börjar man inte så blir man aldrig bättre.
   TESTA! Jag är fortfarande helt MMA-lycklig och det har gått tre dar…

 2. Min bästa vän i Småland har precis börjat med MMA och är helt fast! Kanske skulle jag våga följa med nästa gång jag är i Småland! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *