Sök
Stäng denna sökruta.

HORROR NIGHT

horror13

Det här låter så ooootroligt roligt. Även om jag har en rolig orsak till att jag inte kan delta (NYC marathon) så grämer jag mig lite. Men är du i Stockholm nästa fredag, spring! Spring!

Om man vill så klär man ut sig. Springer 5 eller 10 km. Och i mejlet jag precis fick så står det att “längs med banan möts man av överraskningar du inte förväntar dig”

Jag ser ju genast vampyrer, demoner, häxor, gegga och massor av roligt framför mig …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”HORROR NIGHT

 1. hui! mitt hjärta började dunka som bara den av läsa detta…
  Springa med många läskiga figurer.

  Skäms och säga men jag har maskotfobi.
  Halloweenfest går om jag får drinken först. 😀
  dunk dunk…tänka tanken jag på disney world….o.O

  Men annar lät det som en bra idé! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *