Sök
Stäng denna sökruta.

Simning för dig

bild 1

Det har kommit ut en ny bok om simning – Simning för dig. Man kan köpa den för att det är 202 sidor med allt man kan tänkas vilja veta om frisim. Eller så köper man den för att kunna riva ut sidan 139 och sätta upp en idolbild av mig på väggen. 

Välj själv.

bild 2

Är den värd att köpa då? Jag säger ja! Det finns ingen lika matnyttig simbok på svenska. Den går igenom tekniken i detalj.

 SIMBOK_30-31 kopia

Du får ett gäng övningar. SIMBOK_50-51 kopia   

Eller varför inte grotta ner dig i hur man gör en perfekt voltvändning, kan vara en bra utmaning i vinter.

SIMBOK_114-115 kopia  

Eller så gör du som Emma och skaffar dig en sjuuuuukt stark simmarkropp. SIMBOK_148-149 kopia

Eller suger åt dig av tipsen om swimrun inför nästa års utmaningar. 

SIMBOK_172-173 kopia

Eller så skaffar du dig inspiration till dina pass (jag vet med mig att jag inte har en plan när jag går och simmar så kliver jag uttråkad upp efter en 20 minuter eller så …)

Daniel och Per som skrivit boken brukar stå och hojta åt mig vid poolkanten ibland, det är så jag lärt känna dom.

Simning_for dig_framsida kopia

Har du den inte redan så gå in här och köp! 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Simning för dig

 1. Kan man på allvar bli bättre på att simma (crawla) av boken? I så fall ska jag köpa den! Jag vill verkligen bli bättre på crawl (och inte fullständigt sluuuuut efter knappa 50 m) men senaste simkursen jag gick hade en så där bra tränare tyvärr. Kanske kan man snappa upp lite av boken? 🙂

  1. Trist att du inte hittat någon bra tränare, dom kan ju göra magi på bara några gånger när dom är bra – och ger en det där tipset som gör att man hittar flytet och plötsligt kan mala på hur länge som helst.
   Skönt att det nu finns en lösning, det är bara att köpa boken så blir du bättre på crawl.
   😉
   Eller inte. Men jag är helt övertygad om att genom att läsa på hur och sedan planera upp ett pass med ett gäng övningar från boken så blir man bättre. Den innehöll mycket mer än jag förväntade mig. Har du vägarna förbi Alvik någon dag så titta upp och bläddra … 

  1. Det är klart att om det följt med ett piller som gjorde att jag helt plötsligt simmade IM-simningen under en timme så hade det varit bra. Men nu är det väl bara att nöta på.
   Försöker tänka att det är bra att ha något att göra, livet vore ju så trist annars 😉

 2. Viktig fråga: Står det något matnyttigt på sidan 140, eller kan man riva ur 139 och sätta upp på väggen och ändå ha utbyte av resten? 😉

  1. Det är nog ok. Det är en rubrik “Tävla i simning” och sedan några rader om att man kan göra Ö till Ö mm. Allt sådant vet ju du redan. Men för säkerhets skull är det nog bäst att köpa två böcker 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *