Sök
Stäng denna sökruta.

Långpass–Roslagsleden

130913_roslagsled9

Bästa långpassen sker enligt mig från punkt A till punkt B som jag inte sett innan. Helst i bra sällskap. Idag var det check! på bägge. Sprang från Wira Bruk till Dommarudden tillsammans med bra sällskap. Roslagsleden. Rekommenderas!

130913_roslagsled1

Grusvägar. Små skogsstigar. Helt obanad terräng …  

130913_roslagsled2

… men hela tiden med orange markeringar som visade att man på väg åt rätt håll. 

130913_roslagsled5

Vilken dag. Vilken tur. Jag säger bara tack, tack, tack!

Nästa söndag står det 30 km på mitt träningschema. Jonas föreslog blå leden från Vaxholm och mot Åkersberga och går det att få ihop med resten av familjens önskningar så säger jag JA! JA! JA!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *