Sök
Stäng denna sökruta.

Yoga med mig! IDAG!

130928_gve_tiina144

Jag älskar yoga. Och jag älskar att guida yogaklasser. Men jag har valt att inte ha några fasta klasser just nu eftersom jag inte ville bli den där yogaläraren som stressar till sin klass och själv är på väg in i väggen för att hon har 1000 roliga uppdrag. Jag vill lägga min energi på det jag tycker är viktigast i livet just nu. 

Men det betyder att när jag väl håller en klass som vikarie eller på event så får man all min energi och lite till. Och ikväll kan man yoga med mig. Jag vikarierar på en Vinyasayoga på Senseability. 17:30-18:45. Känner du för att flöda igenom lite Lanttoyoga så kommer du. Har du aldrig varit där så är det gratis att prova på en gång. Annars kostar det 180:- för drop in en gång. Man behöver inte ha yogat innan, och jag lovar att vi går igenom hela kroppen. Bra för både kontorsmänniskan, löparen och triathleten. Kom! Kom!

Bilden är på Tiina Ravelin som jag fotade uppe på Dundret förra veckan. Känslan som jag får av bilden, den känslan vill jag att alla som går ut från min yoga ikväll ska ha. Frihet! Känslan av större lungor, sänkta axlar och en höft som gör stegen lättare.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Yoga med mig! IDAG!

  1. Tänk om jag finge yoga där, då kanske till och med min bröstrygg skulle tycka det var trevligt! Vi får ta en sväng upp på en alptopp och hänga du och jag någon gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *