Sök
Stäng denna sökruta.

Yoga för bra saker

GGstart_large

Ni vet hur man kan irritera sig på saker utan att riktigt kunna sätta fingret på varför? Eller har du aldrig varit med om det? 

En sak jag liksom inte kan älska fast det känns som jag borde är “Golden Guru – Yogas answer to Ironman” Det är i korthet ett event där man samlar ihop pengar till välgörenhet, springer ett halvmarathon, man gör 108 solhälsningar och så dansar man i två timmar.

Jag tror på “living is giving”. Jag älskar Ironman. Jag älskar yoga. Det är till och med snyggt formgivet. Jag BORDE verkligen älska det här.

ill

Men det är något som gör att jag bara blir irriterad. Jag gillar inte att erkänna det. Vet inte om det är för att namnet är för likt “Golden shower” eller att det ska vara “Yogas answer to Ironman” – som att yogisar skulle vara hälften så starka som vanliga människor? Jag menar en Ironman är 3860 meter simning, 18 mil cykel och 4,2 mil löpning (ETT HELT MARATHON!). Dom flesta yogisar jag känner är starkare än många triathleter jag känner … varför inte springa ett helt marathon? Eller var namnet Golden Guru – Yogas answer to a half Ironman inte lika tufft?

Kan någon förklara så jag kan släppa den här irritationen?

547523_650928131607816_1706077272_n

En sak jag däremot bara känner kärlek för är Yogamarathon. På lördag kan du gå på ett yogapass och skänka pengar som går direkt till bröstcancerfonden. Ta med spargrisen och leta upp en yogasal. Börja med att kolla om det finns någon runt hörnet från dig här!

Love, peace och sån där understanding. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *