Sök
Stäng denna sökruta.

En vecka … 

131004_asics_milano053

Nej, jag har varken slutat blogga eller träna. Har bara levt i en bubbla av jobb, familj, löpning och alltdäremellan. Livet kallas det visst. Vet inte var jag ska börja så jag kör helt enkelt en bildbomb från förra veckan. 

131002

Tipsfrukost. När jag bloggade om att jag ska springa NYC marathon så fick jag en otroligt bra kommentar från Kenth. Den resulterade i att jag ville ha mer tips. Så i tisdags 07:00 åt jag frukost med Snabba-fötter-Kenth, Syster Lisa, Anders och Vilma. Kenth har sprungit cirka 25 marathon och just NYC marathon en gång. (Han skulle springa förra året också men då ställdes det in)

Vad fick vi för tips då? Bästa tipset är att ta med sig gamla kläder hemifrån, sådana du kan slänga vid starten. Starten går på en bro och du kan få vänta i flera timmar på den där bron, så det bästa är att ta med sig lite skräpkläder som du kan kasta (dom plockas upp och går till välgörenhet) Sedan pratade vi om att banan inte är platt, en bro ser inte speciellt lång ut men kommer när man sprungit cirka halva loppet och då är man rätt trött. Det är långt från var man går i mål till var man hämtar ut sina kläder. Ska du köpa några “NYCM kläder” så gör det på en gång när du kommer, senare är dom slut …
Gick därifrån ännu mer laddad för att få åka till NYC och springa. Tack!

131001jogg

Jag har fått till fyra löppass den här veckan. Två intervallpass, ett långpass och ett lallarpass.

131001 

Vi har firat att redaktionen har tränat med Andreas i fem år. Återblickar är bra ibland. Som att bli påmind om att jag fick gå ner på knä när vi gjorde plankan hela tiden första året vi tränade … för att jag fick ont i ländryggen (läs hade så svag bål/mage)

131001a

Firade med träning, skumpa och god middag. 

131001b

_DSC9232

Jag har tränat med Stefano Baldini som har en OS-medalj i maraton hemma. 

131004_asics_milano109 

Ja, det var några till som också tränade med honom. Det var Asics som bjöd in till test av nya löparkollektionen/skon. Läs mer om vad jag tyckte om det här!

131004_asics_milano141

Jag blir så otroligt glad när man skrapar lite på ytan på människor och det kommer fram vansinnigt intressanta människor. Som Vanessa på bilden här ovanför som pratar flytande japanska och jobbat på Asics i Japan i fem år. Eller den blonda tjejen Sofie som man ser två bilder upp som startat en tidning med sin man för att hon ville ta reda på nyckeln till hur man motiverar sig, hon hade bott i Argentina fyra år och var bara sjukt trevlig.

IMG_1318

Sprang 24,4 kilometer med bästaste syster yster igår. Han avverka allt från utvärdering av säsongen 2013 till hur släkten mår just nu. Grymt härligt.

Så har jag kramats med familjen, ätit god mat, skrivit i den här boken varje dag, tränat med Magnus och en massa andra saker. Men mer om det en annan dag.

IMG_1321

Ok. Vecka 41, må du bli lika bra som vecka 40. Lets make it happen. Nu kör vi!

Vad har du för planer i veckan?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”En vecka … 

 1. Svartsopsäck fungerar fint innan start. Håller värmen innanför och billig skräp som kan slängas. Dessutom vattentät.

 2. Har saknat ditt bloggande. Härlig come-back med bildbombning!
  BTW, nu har jag skaffat en likadan Canyon som du! Kalla mig härmapa, det är helt ok. 🙂
  Cheezuz vilken härlig hoj!

  Bra NYC Marathon-tips. Jag ska ju springa 2014, så gärna mer sånt!
  Det du sa om att köpa prylar. Gör man det Innan loppet, eller direkt efter målgången?

  Ha det gott!
  /R

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *