Sök
Stäng denna sökruta.

Veckans löpning

Run_Icebugg_101010_294

Fortfarande fokus på löpning inför NYC maraton. 25 dagar kvar. Jag pusslar all träning kring mina planerade löppass. Den här veckan ska bestå av dom här passen:

Tisdag: Workout: 15 mins warm up – then 8 x 1km in 4mins 40-50s/km pace with 75 s rest between – 15 mins warm down
Fredag: Workout: 15mins warm up – then 10 x 120 s in 4 mins 25-35 s/km pace, 120 s rest between – 15 mins warm down.
Söndag: 21 km long run with km’s 3-5, 8-10, 13-15, + 18-20 @ 5mins 15-25s/km pace the rest at 5mins 150 s/km pace

Och när jag säger all träning så tänker jag på att jag kör rörlighet med Andreas och redaktionen på måndag och ett pass med Magnus eller själv på gymmet. Kanske simmar ett pass. Kanske cyklar ett pass. Kanske yogar en timme eller två. Men planen är att ha hyffsat fräscha ben till varje löppass så det blir kvaliteeeeee. Kan väl erkänna att tisdagspasset gick sådär. Alltså 8 stycken 1-kilometers intervaller. Fiiii f****n … 

Fotot har Hans Berggren tagit för två år sedan. Jag, Lisa och Anders. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Veckans löpning

  1. Kämpa på! Du blir nog toksnabb av alla intervallpass. Men jag tror du får modifiera farten på en del av långpasset, 5 min + 150 sek = 7,5 min/km, låter lite väl långsamt, men jag vet ju inte vad du kör för upplägg… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *