4 Comments

 1. Marre
  4 July, 2013 @ 07:14

  Du är varken dryg eller trög i podden, mest bara härlig. Och det jag gillar allra mest är att du avdramatiserar och använder vanliga ord i stället för att dra till med alla-coola-triathlon-ord-så-man-baxnar-och-inte-fattar-nåt. Hurra för dig! Och så gav du mig lite pepp inför Kalmar också….

  Reply

 2. Madeleine
  4 July, 2013 @ 19:17

  Nämen helikopter och allt! Jag som just satt här för mig själv och tänkte på hur lite jag saknar hoppningen och hur förvånad jag är. Men nu vette sjutton 😉 Ha ett skönt sommarlov och gör nån skutt för mig med!

  Reply

 3. Madelaine
  5 July, 2013 @ 19:54

  Jag blev så grymt impad av dig och tyckte podden var riktigt inspirerande. Wow. Hur cool är inte du och din syster?
  Får nog kika runt här lite och kommer defintivt återkomma :).

  Reply

 4. Sara Jonsson
  31 July, 2013 @ 14:54

  Jag tyckte du var jättebra! Å nu har jag hittat hit också. Du verkar va en sjukt härlig tjej. En sån man vill va kompis med som kan dra ut en på galenskaper och säga kloka ord till en. Lev livet!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *