6 Comments

 1. annastei
  3 July, 2011 @ 19:54

  Superbra tips! Ska testa det där med att ställa mig på dräkten nästa gång jag försöker slita av mig våtdräkten snabbt 🙂

  Reply

 2. Emelie
  4 July, 2011 @ 10:16

  Tack för superbra tips! 🙂

  Reply

 3. Annie
  5 July, 2011 @ 10:53

  Ååååh tack! Tusen tusen tack för detta! Åh blir helt kär i dig! 🙂 så fina bilder oxå här i i förra inlägget- söttjejen! Hoppas du har en mysig semester med alla de delarna du vill ha! Vi MÅSTE ses snart järnis! Kram från Värmland o min triathlonuppladdning!

  Reply

 4. Sista minuten! - Endorfinkick
  5 July, 2013 @ 06:51

  […] uppäten och cykeln rengjord? Jag underhåller mig med att hetsgoogla på simtekniktips och andra triathlontips bland annat från grymma Sofie Lantto. Mycket mer kan jag inte göra nu. Inte mer än att ha jätteroligt imorgon. Min enda ambition är […]

  Reply

 5. Är du närrrrvössss inför ditt första triathlon? | Maarit Kaskela
  25 June, 2014 @ 08:55

  […] Vill du läsa mer? Klicka in hos Queen-of-F*cking-everything. […]

  Reply

 6. Peter
  4 March, 2015 @ 09:47

  Allting låter så lätt när du skriver !! Tänk om det vore det i verkligheten oxå ! 😉 Men tack för mycket bra tips i alla dina inlägg, gamla som nya. Ska göra min första halva Ironman i Vansbro i sommar samt tanken finns att vara med i Kalmar 2016.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.