Sök
Stäng denna sökruta.

Lanttolife i frifall och i etern

Skydive_Socks_130703_151

Petra ringde upp mig och frågade om allt från om jag har dödslängtan till meningen med livet. Här kan du höra mina svar. Inner strenght podcast. Jag brukar vara snäll mot mig själv, men det var längesedan jag lyssnade på min röst. Så länge. Jag tycker stundtals jag låter både dryg och trög.

Må inte just du tycka det. Undrar du hur jag började med triathlon så lyssnar man från början, fast själv tycker jag det blir underhållande vid halvtid när jag kör en monolog om lev livet fullt ut, hallelujja. (Då tänker jag lugna ner dig Sofie, lugna ner dig… och vill leta upp en skämskudde att gömma mig under)

Man kan lyssna på Petras sida, i Itunes eller så laddar du ner exempelvis Podcaster på din telefon och söker på Inner strenght podcast.

Skydive_Socks_130703_160

Under intervjun pratar vi om några länkar. Bland annat “Lev för f*n!” och vad man ska tänka på när man växlar mellan simning, cykling och löpning.

Vill man lära känna mig lite mer så är det här en bra sida att börja med. Där hittar man några av mina mest lästa inlägg. Allt från vad jag äter under tävling till vad jag lärt mig under mina första 39 år.

Skydive_Socks_130703_044

Bilderna är från dagens träning. Sex stycken härliga fallskärmshopp! Nu är det sommarlov på riktigt. Foto: Hans Berggren.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Lantto går till sjöss. Del: 2

Allt du behöver veta för att köra båt. Sjökort. Knopar. Lägga till i naturhamn. Vid vanlig jävla brygga. Och långskepps för att tanka. Möte på sjön. Hur man tar vågor. Öva på exakt hur lite du behöver styra när man vaggar fram i smala sund. Planingsfart. Skarpa svängar. Hur det känns att passera Viking Line. Vågorna. Virvlarna bakom.

Läs mer »

Lantto går till sjöss. Del: 1

Jag bor några hundra meter från havet. Har simmat massor. Har paddlat en hel del. Men jag har aldrig kört båt. Jag har länge sagt att bo här utan båt är som att bo i Norrland utan skoter. Min mentor Göran har lovat lära mig allt jag behöver. Min plan är att lära mig älska havet lika mycket som fjällen. Bli lika säker i en båt som på en skoter. Kunna läsa sjökort lika bra som fjällkartor.

Läs mer »

0 reaktioner på ”Lanttolife i frifall och i etern

  1. Du är varken dryg eller trög i podden, mest bara härlig. Och det jag gillar allra mest är att du avdramatiserar och använder vanliga ord i stället för att dra till med alla-coola-triathlon-ord-så-man-baxnar-och-inte-fattar-nåt. Hurra för dig! Och så gav du mig lite pepp inför Kalmar också….

  2. Nämen helikopter och allt! Jag som just satt här för mig själv och tänkte på hur lite jag saknar hoppningen och hur förvånad jag är. Men nu vette sjutton 😉 Ha ett skönt sommarlov och gör nån skutt för mig med!

  3. Jag blev så grymt impad av dig och tyckte podden var riktigt inspirerande. Wow. Hur cool är inte du och din syster?
    Får nog kika runt här lite och kommer defintivt återkomma :).

  4. Jag tyckte du var jättebra! Å nu har jag hittat hit också. Du verkar va en sjukt härlig tjej. En sån man vill va kompis med som kan dra ut en på galenskaper och säga kloka ord till en. Lev livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *