Sök
Stäng denna sökruta.

Dubbeldejt och midsommar

130621_midsommar13_001

Internet har svämmat över av midsommarstänger och god mat så jag har egentligen lust att lägga upp en bild från vår pastamiddag gjord på rester. Men jag väljer några från igår för att du ska förstå att jag inte bara tränar. Träningen är inte ens en timme av min midsommarhelg. 

130621_midsommar13_035

Fina vänner + god mat + mycket skratt = bra midsommar enligt mig!

130621_midsommar13_066

130621_midsommar13_052

Superdupersexåring. 

130621_midsommar13_019

Typ cheesecakebotten och glasstårta. Två bra saker i ett. Gott!

IMG_8267

Men en timme av min midsommarhelg trampade jag runt en av mina favoritsjöar med Tysken2 och Jonas Gardell som sommarpratare i ena örat. Han börjar sitt sommarprat med en av mina favorit-Astrid-Lindgren-citat: “Ibland måste man göra saker man egentligen inte vågar, för annars är man ingen människa utan bara en liten lort”

Och då måste jag fortsätta lyssna. Så det gjorde jag, och det var bra! Nu är sommarpratarna igång and I love it. Dom är mitt sällskap under långturer.

IMG_8279

Och det för mig in på långtursmusik/bok/podcasts-tips. Jag gillar som sagt var sommarpratarna, jag gillar TEDTalks, Träningsglädje talks, Petras podcast och ibland Olof och Rickards Pod

Ditt bästa tips. Spotifylista eller podcasttips. Hit me!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

BARN BARN BARN

Jag tycker jag lever i nuet men så fyller min dotter plötsligt 18 år och jag undrar var tiden tog vägen. Det

Läs mer »

SKOLAVSLUTNING

Jag blir ta mig tusan blödigare och blödigare för varje skolavslutning. Tidigare fattade jag ingenting när jag såg föräldrar som grät när

Läs mer »

0 reaktioner på ”Dubbeldejt och midsommar

  1. Dokumentärer på P3! Mordutredningar och andra hemskheter. Dessa hjälpte mig att öka distansen på löprundorna i vintras. Lite hemska förståss…..
    /Helena V

  2. Ser ut att du haft en härlig midsommar! Kul med ny cykel också, låter smooth med växlarna!

    Själv lyssnar jag aldrig på något när jag cyklar (säkerhetsgrej) men lyssnar nästan alltid på musik när jag springer. Har tipsat om en låt som alltid får mig att öka farten på min blogg 🙂

    Håller med om att Träningsglädje TALKS är bra!

  3. Jag gillar Värvet, Kristoffer Triums intervjupodd. Där har du många timmar av spännande, roliga och (ibland helt oväntat) intressanta människor. Gillade dock inte särskilt J Gardell där då han tillåts breda ut sig något ofantligt… Älskar också Spanarna från P3 och Tankesmedjan, skrattar ofta högt mitt i springturen! Sen när jag måste ta i, då blir det spotify, gärna Annies listor (Forsmarkskan) eller min egen som jag fyller på lite allteftersom. Just nu: larviga låtar som “Balada” (Gusttavo Lima, kan ju påminna om Brasilien!) eller “One Way or Another” m Blondie, och för en tår i ögat “Svalkar Vinden” med den Svenska Björnstammen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *