Sök
Stäng denna sökruta.

Otrogen

speedoo4

Jag hoppas det inte undgått någon att jag älskar att simma. Men jag hatar verkligen den första längden. Att frysa på poolkanten. Idag berättade Josefin Lillhage att hon också hatar just det… Speedo bjöd in till en timmes simträning med Josefin Lillhage.

Otrogen är rubriken, för att jag i vanliga fall simmar med coach Mike. Men jag tror det är bra att variera sig. Att få en annan coach ögon, och en annan coach ord. Ibland så kommer det en nyckel som gör att man kan ta nästa steg. Man väljer att ta till sig det man vill, Josefin sa i princip samma saker som Micke alltid är på mig om. Bredare mellan armarna och driv med höften. Att jag aldrig lär mig. Men hon var också på mig om att jag ska påbörja min andning tidigare och därmed också avsluta den tidigare och DÅ hände något. Något jag tänker ta med mig till morgondagens Swimrun! 

IMG_0296

I banan närmast Jenny och Jeanna och i den bortre jag och Jessica. 

speedo2a

Jag och Jessica. Jessica hojtar något om att hon simtränade som tonåring innan vi hoppade i “Men jag har inte varit i en pool på säkert sju år”.

Men alltså, det är något med gamla simmare, det är som att deras kropp består av något annat. Något med bättre flytförmåga. Ja, Jessica forsade fram i poolen som hon inte gjort annat i livet.

speedo3

Josefin var bra som coach. Vi var en skön blandning av människor. Några kunde simma, andra tog sina första steg mot crawl. Josefin såg alla och gav bra tips. Det är en begåvning att kunna coacha både dom som är nybörjare och dom som gjort fort och fel länge … Grym morgon med både kvalité och skratt. Me like!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”Otrogen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *