Sök
Stäng denna sökruta.

Yogobe

130613_yogagowebb

Var på lanseringen av Yogobe imorse och fick yoga med några av mina favorityogisar. Det verkar lovande, man ska kunna gå in och ta en yogaklass för någon favorit var man än befinner sig. 

Dom har verkligen lyckats samla några riktigt bra yogaledare. Som Johanna, JosephineCeciliaMagnusUlricaAnnaMonika – ja men hallå keep them coming. Magisk samling människor!

Det enda är namnet, har stavat fel tre gånger redan. Yogabe, yogago, yogahoga … nåväl, nu har jag sparat den som ett bokmärke. Ska testa någon klass i helgen.  

Ps. På bilden ser man Anna-Lena, Viktor, Pia, Anna, Jennie, Ulrica, Josephine, Johanna och jag göra en fri tolkning av en yogisk krigare.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

2 reaktioner på ”Yogobe

  1. Åh, jag tycker så mycket om Yogobe! Favoriten är Happy hips med Johanna Andersson, den gör så gott åt min kropp 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *