Sök
Stäng denna sökruta.

Yoga i Amazonas

Amazonas. Soluppgång. Yoga, djungelljud och mina andetag. En stel kropp som blir mer och mer rörlig för varje andetag. Jag har tvekat att lägga ut den här filmen, rörelser med en stel kropp som gjorde en Ironman två dagar innan så är inte tekniken perfekt. Inte ens i närheten. Slog igång kameran för att jag tänkte att det här vill jag komma ihåg.

Den här stunden. Dom här ljuden. Den här utsikten. Det börjar med en av mina favoritsekvenser. Jag brukar göra några solhälsningar och sedan den här på höger och vänster sida för att känna efter hur min kropp mår.

Slutet är ingen actionfilm, det är bara för att jag ska komma ihåg vyn, höra djungelljuden, sänka min puls några slag, ta några djupare andetag och komma ihåg allt jag är tacksam för. Ta det för vad det är. Ett minne för mig. Lyckas även du sänka din puls något slag och ta ett extra djupt andetag, då var det värt att dela även om det inte är någon perfekt instruktionsfilm.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *