Sök
Stäng denna sökruta.

Bästa Ironmantävlingen i världen!

130523_BRASIL029 kopia

I Brasilien träffade vi Ken Glah som driver Endurancesportstravel. Han har hållt på med triathlon i över 30 år och kört över 70 Ironmantävlingar. Däribland har han kvalat och kört 29 gånger på raken på Hawaii, där han varit topp tio, tio gånger. Han har vunnit ett gäng Ironmantävlingar också. 

Passade på att fråga honom om vilka hans topp tre Ironmantävlingar är och varför. Jag menar, han om någon borde väl veta?

1. Brasilien. Miljön. Människorna. Klimatet. Allt.

2. New Zeeland. Vackert. Vackert. Vackert. Och sedan tävlingen flyttade till Taupo som är den ännu vackrare och bättre, hela staden hejar fram athleterna.

3. Austria. 

Men när man väl börjat prata om vackra tävlingar med Ken så fortsatte han. Lake Placid är fin. Och Zurich, där har simningen, cyklingen och löpningen bra banor. För att inte tala om Nices cykling. Men även Frankfurt har fin cykling, att man cyklar igenom en stor stad och POFF är ute på landsbygden och så en stor stad igen och POFF mitt ute på landsbygden.

Inspirerande och skön människa! Vi köpte våra startplatser och boende till Brasilien genom honom. Det blev lite dyrare men nå så sjukt bra. Allt var tio gånger bättre än jag förväntade mig hela tiden. Allt från transfer till bikemechanics till Amazonas till Rio till. celebration dinner till … ja, allt faktiskt. Han verkar ha hittat bra människor som han jobbar med och han verkar själv jobba typ dygnet runt. Till och med på väg till starten ser jag honom svara på några mejl. Och ja, han tävlade själv även i Brasilien. Eller deltog som han sa.

Gourmettriathleterna fick några nya tävlingar på sin to-do-list …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

0 reaktioner på ”Bästa Ironmantävlingen i världen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *