Sök
Stäng denna sökruta.

Sveriges cykelparadis

130501_cykel089

När jag flyttade till Åkersberga hade jag ingen aning om att jag flyttade till Sveriges cykelparadis. Roslagen utanför dörren. Magiskt fina vägar. Igår även magiskt bra sällskap. Loggade elva tunga men sköna mil. Loggade även raggmunkar i Finsta.

130501_cykel005

Syster Lisa och jag tar en paus och funderar på åt vilket håll vi ska cykla. 

130501_cykel028

Något splittrad klunga. Anders, Ola, Magnus, Hans och Lisa. 

130501_cykel043

Lisa njuter. 26 dagar kvar till Brasilien. 

130501_cykel034 

130501_cykel000

Jag brukar se till att säga hej till Hakungebacken (eller Malmbacken som vissa säger) varje tur. Ser ni den sköna backen som jag har en bit framför mig. Den suger rejält i benen uppför och ger mig ett löjligt stort leende nerför … Bra intervallbacke!

130501_cykel092

Delar av gårdagens gäng. Vi var två till men Jonas och Stade vek av efter några mil. Dom sa att de hade andra åtaganden. Här är Hans, Anders, jag, Magnus, Ola och Lisa. Bra sällskap.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Sveriges cykelparadis

 1. Ser grymt ut att ligga i tempopinnarna!
  Jag kör än så länge racer men ska ut på tri.cykeln om ngn vecka.
  Är nervös och känner mig feg, verkar så vingligt!
  Har du några tips hur man vänjer sig, vågar?
  Lyllo som bor så nära bra cykelvägar! Jag bor i Nacka och vi tar ofta bilar till Väsby alt Tumba för fortsatt färd ut på bra vägar.
  /Helena V

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *