Search
Close this search box.

Guidad löpning i Amsterdam

130418_amsterdam093

Har hängt i Amsterdam ett dygn. Kikade på TomToms nya klocka. (Kan bli hur bra som helst bara dom får igång produktionen.)

Eftersom jag lovat mig själv att jag ska prioritera mina löppass så googlade jag löprundor innan jag åkte. Hittade “Tourist run Amsterdam”, och blev överlycklig när det gick att ordna en löptur idag. Guiden Vanda mötte upp mig utanför hotellet och så sprang vi runt stan. Hon berättade om allt från historier om krigsmonument till var den första coffee-shopen öppnade. Hon hojtade “NER MED KAMERAN” när jag började fota i Red light district. (Tydligen så får man inte fota där, och ser fel person att man gör det så kan man råka illa ut.) Och hon räddade mig från att bli överkörd av cyklister otaliga gånger.

130418_amsterdam049

Jag vill upptäcka varje stad på det här sättet. Det var en gryyyyyym start på dagen. Och jag passade på att fråga ut henne om allt från vilket cafe hon rekommenderar om man ska jobba några timmar till vilket museum man bara måste besöka. 

130418_amsterdam124

_DSC3623

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

0 reaktioner på ”Guidad löpning i Amsterdam

 1. Nu vet jag inte om det här stämmer, men, på väg till jobbet såg jag en tjej springandes emot mig, tyckte jag kände igen henne på långt håll, och sedan när jag passerade så tänkte jag “hon ser väldigt lik ut, kan det vara hon ?”…. Så, om du är kvar här på fredagen, och du var ute och sprang en runda ut i industrikvarteren så cyklade jag nästan på dig.. sorry…

  Och… ska du stanna här en längre stund och vill ha sällskap/tips/guidning/whatever, tveka inte att höra av dig!!!

  Mvh

  //piotr

 2. Hej!
  Vilken briljant affärsidé, starta ett tjänsteföretag som ordnar sightseeing for runners, med filialer i alla städer runtom i världen; och med en svensk prägel på service, glädje… finns det några i stockholm som vill dra igång något? 😉
  Om pulsklocka: om man vill köpa det bästa som finns för multisport, är det Garmin eller det här nya TomTom man ska titta på?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *