Sök
Stäng denna sökruta.

Först blöt sedan arg

130421

Och träningen då? Jo, tack, det går bra. Idag var det 4000 meter simning till frukost och sedan åtta mil cykel på det. En riktigt bra träningsdag.

Tänkte cykla 90 minuter, men jag tog höger istället för rakt fram i en korsning och råkade cykla dubbelt så långt. Ingen lunch i magen gjorde att jag avslutade cykelturen sur, arg och lite lätt förbannad. Hann svära över allt från motvind till dåliga vägar. Men mest svor jag över mig själv. Cykla utan energi i kroppen, eller extra med mig – nybörjarmisstag! Jag skulle säga att det är ett av dom enklaste sätten att känna på hur det brukar kännas efter cirka 12 mil på en Ironman. Ät inget, cykla långt, ensam. Varsågod.

In med energi. Solen lyser. Vägarna Sveriges bästa. Livet underbart. Tack för idag!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Först blöt sedan arg

  1. Bra kämpat Sofie! Men det kan vara bra att “råka” få till såna här pass nångång ibland, så att man sen efteråt vet att “fan jag klarade ju av det!” Bra mental träning, att jobba med negativa tankar och trött kropp men ändå kunna orka cykla hem 🙂
    (Säger hon som kom försent till ett då stängt fikaställe efter 15 mil solocykling och fick cykla sista 5 milen hem helt tom på ett öde Öland. Det var härdande!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *