Sök
Stäng denna sökruta.

Rörlig i bur

IMG_6322

Måndag betyder rörlighet med redaktionen och Andreas PT. Idag körde det ihop sig så Anna-Lena stannade kvar vid tangentbordet, något som egentligen är förbjudet enligt Fitness regler. (En av reglerna är att du ska ta dig tid att träna trots mycket jobb, för tränar du så blir du dubbelt så effektiv och håller dig frisk …)  

Men jag och Marie traskade till Andreas, som fått en bur. Enligt honom så är den maaaaagisk. In med oss, justerade fot och handpositioner och så jobbade vi dynamiskt med att lossa på våra stela höfter och bröstryggar.

IMG_6321

Marie jobbar som jag brukar säga upp och ner med sin högra hand och Andreas skjutsar på och bromsar upp skulderbladet. Bur eller inte. Jag var rörligare än på många år efteråt. (Ber om ursäkt för dom dåliga bilderna, men jag tänkte att det är roligare att se en dålig bild på buren än att bara läsa om den)

IMG_6331

Och det kändes när jag simmade med mitt måndagsgäng. Mastersgruppen i Åkersberga. Ett skönt gäng i alla åldrar. Några gamla simmare och några triathleter som försöker hänga med så gott det går. 

Nu är min plan att tvinga av Andreas en rörlighetssekvens som jag kan köra innan varje simpass. Såhär vill jag känna innan och under varje simpass. Vill man veta mer om vem Andreas är och hur han tänker så tycker jag du ska lyssna på den här podcasten där Petra intervjuar honom!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Rörlig i bur

  1. Hej!
    På vilket/vilka gym finns sådana burar, eller vågar man säga Iron Maidens 😉
    Hälsningar,
    G

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *