Sök
Stäng denna sökruta.

Havet vs Simhall

Beach_Fortuventura_0264

Idag: Söra simhall. Förra veckan: Öppetvatten simning med gänget ovan. Samma sak fast ändå inte alls … Foto: Hans Berggren

Sen sist …
* Tack, tack, tack för alla härliga kommentarer till mitt förra inlägg. Känns svindlande att över 8000 personer läst det, jag som var orolig över att jag bara skrev en lång lista på självklarheter. Tack från hela mitt hjärta för alla kommentarer, delningar och mejl jag fått.

* Har jag över morgonkaffet om och om försökt ta in exakt hur långt det är att springa 16 mil. Alltså SPRINGA SEXTON MIL. Annie gjorde det ihelgen. Det är så j*vla coolt när människor bestämmer sig och sedan bara gör. 16 mil. Nästan fyra maraton på raken. Och hon inte bara gjorde det, hon var snabb också, så snabb så hon vann. Fattar du, 16 mil, alltså SEXTON mil. Det är långt att köra bil 16 mil.

* Har jag bytt till sommardäck på bilen. Kändes fel att stå i snöslasket och göra det, men tänkte att det är lika bra att göra bort det ihelgen, för till veckan blir det full fart och ingen tid över. Älskar att ha en fulltankad bil med sommardäck på. Jag får alltid känslan över att jag kan åka huuuur långt bort som helst. Frihet, wohooooooo!
Sedan svänger jag vänster och rullar hemåt. För det är ju där jag vill vara.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *