Sök
Stäng denna sökruta.

Tack livet liksom

130405_playitas018

SMS från Erika 06:50: Vilken tid blir det ljust? 
Svarar: Snart. 

Jag och Erika hade stämt träff 07:00 vid receptionen för att cykla två timmar innan våra familjer vaknade och dagen drog igång på riktigt. Men det var helt mörkt klockan 07:00 så det blev en halvtimme i en soffa, en kopp kaffe och sedan 1 1/2 timme på cykel.

130405_playitas015

Erika är verkligen en människa jag gillar. Och när vi trampade iväg i soluppgången så pratade om hur bra vi har det. Alla små tillfällen som lett oss precis hit, just nu. Tack livet liksom.

130405_playitas008

Så enkelt men så härligt. En vän. En soluppgång. Två cyklar. En grym start på en fredag!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

Yosemite

Yosemite nationalpark, Kalifornien. Kilometerhöga granitväggar, skvalande vattenfall, uråldriga jätteträd och en kakafoni av djurläten.

Läs mer »

0 reaktioner på ”Tack livet liksom

  1. Åh, längt! men nu är det nedräkning, om 40 dagar får jag träna på Playitas igen. Bra att veta när det blir ljust, morgonpromenader upp på lilla toppen är redan inplanerat 🙂

    Grattis i efterskott förresten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *