Sök
Stäng denna sökruta.

Grattis Sofie

IMG_5733

Inlägget “vad jag lärt mig under mina första 39 år kommer – men inte idag. Insåg att det inte gick att sammanfatta i en mening.

Jag. 39 år. Det trodde jag inte jag skulle bli när jag var 16. Eller 18. Eller 25 för den delen.

Men jag älskar att fylla år. ÄLSKAR! Barnen bestämde att fyller man år så är man kung för en dag så jag bestämde att jag skulle stiga upp tidigt och cykla, sedan skulle de möta upp mig för god lunch i Betancuria.

IMG_5727

Cykelturen innehöll både sol, regn, storm och en och annan regnbåge på det. Precis som livet.

IMG_5736

Uppe på ett av bergen mötte bästa barnen och bästisarna upp mig och jag fick en krona. Alla borde få en kungakrona på sin födelsedag!

God lunch och sedan tillbaka till Playitas. 

IMG_5749

Några löperintervaller (15 stycken 90 sekunder med vila ner till 140 i puls mellan) och sedan bad med barnen och bästisarna. Här är Palma och Jimmy i en av poolerna.  

IMG_5756

Hittade det här när jag kom tillbaka till rummet. Playitas bjöd på bubbel på min dag.

Kunde inte drömt om en bättre födelsedag. Ska somna lycklig och så hörs vi imorgon. Ett år och en dag snabbare, snyggare och smartare.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

0 reaktioner på ”Grattis Sofie

  1. Låter som en väldigt bra dag, önskar att jag hade varit där. Gillar att du banar en bra väg närmare 40 åt mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *