Sök
Stäng denna sökruta.

Bra bara bra

130402x

Playitas dag ett. MiniLantto häng på förmiddagen (läs bad i sex timmar med undantag för fem minuter då vi läste lite i en solstol och femton minuter då vi åt glass)

130403_playitas011

130403_playitas004

130403_playitas038

Jag är gourmettriathlet, alltså njuter jag när det bjuds. Balans är bra grejer!

 

130403_playitas052

Bästisarna kom hem från bra kajtning i norr och jag cyklade iväg i solnedgången på Tysken. Körde lite favorit i repris, mot Pajara … Tungt dit så jag vände efter en timme för att jag var orolig att inte hinna tillbaka innan solen gick ner.

Tjena. Medelhastighet dit 15 km/h och drygt 50 tillbaka. Ja, det blåste …

130403_playitas110

Tillbaka så tidigt att jag hann med en löptur.

När folk frågat mig om Playitas har jag sagt att simningen och cyklingen är sjukt bra men löpningen inte lika bra. Ska sluta säga så, älskar att springa på stigarna runt bergen.

130403_playitas096

130403_playitas106

Idag följde jag blå markering en bit, sedan hittade jag på en egen löpslinga. 

130403_playitas072

En mil senare = sjukt nöjd. 

130403_playitas078

Hörs imorgon, då ska jag berätta vad jag lärt mig under mina första 39 år på jorden. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

0 reaktioner på ”Bra bara bra

 1. <3
  Spring till fyren/light house run. 15 km om jag inte minns fel. Sjuk belöning när man kommit upp & nedför HELA vägen hem!! Kraam

 2. Hej Sofie! Du är så sjukt inspirerande!
  Jag är sugen på att göra min första triathlon i augusti. Lidingö Triathlon (sprint). Min fråga till dig är om jag ska lägga krut på att lära mig crawla eller om det funkar att bröstsimma de 850 metrarna? Har du några andra bra tips?

  1. Tusen tack!
   Jag tänker såhär – är du det minsta sugen på att lära dig crawla så gör det!
   Men är du inte sugen så bröstsimma!
   Har vänner som bröstsimmat 3860 meter på Ironman, och kommit i mål på en bra tid. Funkar hur bra som helst. Men man tjänar tid och sparar benen lite om man lär sig crawla + att det är roligt att lära sig och bygger kondition.
   Jag tänkte crawla min första triathlon (Stockholm triathlon, sprint) men fick andnöd och bröstsimmade nästan hela sträckan … det gick bra det med.
   Lycka till!

   1. Tack snälla för ditt svar! Ska fundera på hur jag ska göra 🙂
    Fortsätt sprida glädje och energi på det sätt du gör. Grattis i efterskott! 🙂

    1. Hej!
     För ett år sedan påträffade jag denna blogg och blev inspirerad att prova på triathlon (tack tusen gånger Sofie!). Sedan började jag just med Lidingö triathlon och blev väldigt överraskad över hur roligt det var. Väldigt trevlig tävling och ur-rolig mountain bike bana!
     Jenny, mejla gärna om du vill veta mer om just den tävlingen, det blev min årliga älsklinstävling 😉 Ha det bra och ha det roligt trefaldigt 😉
     Hälsningar, Gunnar
     ps. Grattis Sofie och tack åter för bloggen och inspirationen att det finns en järnmänniska i oss alla 😉

 3. Härlig inspiration att se mini-Lanttosarna underhålla sig själva. Mini-Hallarna är tyvärr inte på den nivån än men det är kul att se dina bilder och veta att sådär har jag det om ett par år också (i bästa fall 😀 )Njut nu med familjen, träningen och semestern, det låter ju som en dröm när jag uttrycker det så, allt det bästa av livet 🙂

  1. Jag njuter! Det känns faktiskt som en dröm att dom leker så mycket själva, för något år sedan kändes det som att det kommer aaaaaldrig att hända. Men så plötsligt så är att sova hela nätterna vardag igen, och att vara borta en kväll, natt eller till och med vecka är inget konstigt. Men det här är drömmen. Hela gänget på samma plats och alla verkar trivas.
   Stor kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *