20 km löpning med Matthew

IMG_5472

Jag har inte lämnat min dator många minuter dom senaste dagarna, men idag fick jag till ett löppass. Det är fantastiskt hur fort det kan gå från att man känner “nu är jag på gång…” till som idag “tungt, tungt, det känns som mina löpartajts krymt i tvätten …” 

20 km stod på mitt schema. Eftersom det var så tungt så pratade jag med mig själv och sa att allt över tio kilometer var kanonbra. Efter tre kilometer så kom kroppen igång och efter tio kom jag på att jag hört att Casall släppt en uppdatering med Matthew Griffiths som running coach. 

Slog igång den och njöt av att ha Matthew som intervallcoach. Riktigt bra. Älskar hans röst! Det enda irriterande var att jag inte hittade något sätt att spela framåt i appen. Råkade gå in i Spotify för att byta musik och då slog Casalls app av och jag var tvungen att starta om. Men det var det värt, Matthew guidade mig genom 3*3 minuter med en minuts vila mellan varje, 3*2 min intervaller med en minuts vila mellan och slutligen 3*1 minuts intervall med 30 sekunder vila mellan. Riktigt bra, rekommenderas!

Dessutom påminde han mig om att Casall har en TOD (training of the day) med 15 minuter med foamroller. Så jag rullade efteråt. Också den bra.

Sedan god påskmiddag med familjen och sköna vänner. Endorfiner, kärlek och god mat är bra grejer. Tack livet! Och glad påsk på dig!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”20 km löpning med Matthew

  1. Va kul att du sprang med Matthew, ja den där buggen med musiken måste vi fixa men spola fram kan man inte göra. Tar tacksamt emot önskemål för HUR appen pappen blir ännu bättre:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *