Sök
Stäng denna sökruta.

… när träningen inte blir av …

Gymnastik_Ovn_130215_366

Jag är bra på att få träningen att bli av, och PLANERING är nästan alltid lösningen. Men ibland händer det. Eller snarare händer inte. 

Jag sköt upp träningen och tänkte att jag tränar på lunchen, men jag jobbade lite för länge så jag blev hungrig och alla andra skulle gå och äta raggmunkar. Jag älskar raggmunkar. Så jag gick också och åt raggmunkar. Sedan tänkte jag att jag ska springa senare. Men det var så mycket på jobbet så det blev inte av. Nu ska jag lägga mig, med håret i samma tofs som imorse. Tofsen jag drog ihop för jag tänkte att jag ska ju ändå träna snart …

Vet ni. Jag har alltid mycket på jobbet. Jag har alltid 1000 ideer i huvudet och saker på gång. Skulle jag vänta på att få tid till träning skulle jag aldrig träna. Jag brukar ta mig tid att träna. Planera. Skriva in det i kalendern. Och det brukar göra att känslan är att jag får mer energi och fler timmar på dygnet.

Jag har sagt det förr men säger det igen, en sak jag är noga med är att inte få ångest över att passen inte blir av, för det händer även den bästa. Det är en ny dag imorgon. Och då har jag både planerat in träningen, packat mina träningskläder och stämt träff med bra träningskompisar. Nu sömn.

Bilden är från en annan dag på jobbet, en dag då vi fotade övningarna till senaste Fitness, övningarna för att lära dig handstående och muscle-up. Finns i en tidningskiosk runt hörnet. På omslaget hittar man Lisa Nordén.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”… när träningen inte blir av …

  1. Du missade tvåkilometersintervaller idag. Bara ordet i sig själv är för långt att skriva. 3x2km jag vet ju hur mycket du gillar dom, förstår om du är lite avis nu när du vet hur kul vi har haft. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *