Sök
Stäng denna sökruta.

4 timmars kroppen

130310_4h

Jag har läst 4 timmars kroppen av Timothy Ferriss. Han berättar hur du tredubblar din fettförbränning med hjälp av några ispåsar, hur du sover 2 timmar om dygnet och ändå känner dig utvilad, hur du går ner 10 kilo på 30 dagar utan träning, hur du går från att springa 5 kilometer till 5 mil på 12 veckor och mycket, mycket annat …

Jag är minst sagt skeptisk till böcker som lovar att du blir starkare, snyggare och smalare med minimal ansträngning. Alltså tog jag mig an Timothy Ferriss bok VÄLDIGT skeptisk. Men efter att min syster oavbrutet pratat om den sedan hon öppnade den så var jag tvungen.

Och jag är glatt överraskad! Han påstår sig inte vara någon expert utan han har intervjuat dom som han fått fram är bäst på sitt ämne just nu.
Och dom ämnen jag vet något om tycker jag han prickat rätt. Boken är helt vansinnig, den tar upp allt från hur du blir starkast, snabbast, springer längst, simmar bäst, sover bättre, får bättre sexliv och så vidare. Med fördjupningar inom varje ämne, som EXAKT hur en bodybuilder äter för att komma ner till 5% kroppsfett. Det finns inget bra med det, inget nyttigt och det säger Ferriss också men jag uppskattar att det står precis hur man gör. Inget lull-lull utan vad sätter de i sig för skit och vad används de preparaten EGENTLIGEN till.
Det enda kapitel som lämnade mig lite frågande var det om bättre sexliv. Där pratar han i princip bara hur man får en kvinna att få orgasm, men ingenting om hur en man kan få bättre sexliv, vilket är något jag misstänker och hoppas han vet mer om.

Men förutom gubbigheten som lyser igenom ibland, som i sex-kapitlet och när han förutsätter att en tjej vill få en snygg rumpa och en kille vill bli stark så säger jag faktiskt LÄS! Den är galen, men underhållande och så länge du har en egen hjärna som fungerar och rensar bland alla tips så kommer du få ut något av den.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

HUR DU ÄTER EN ELEFANT

Senaste veckan har jag hört frågan/uttrycket ”hur äter man en elefant” flera gånger. På inte en utan flera föreläsningar och så två

Läs mer »

0 reaktioner på ”4 timmars kroppen

  1. 🙂 Den låg i bokpaketet på 5 kg som jag hämtade ut härom dagen. Helgen är räddad och så får vi se om jag hakar på något tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *