Sök
Stäng denna sökruta.

ENDURANCE PERSONAL TRAINER DAG TVÅ

160911_endurancept20160911_0036

Dag två på Endurance personal trainer utbildningen och anatomiska termer flyger runt i min hjärna. Just nu önskar jag mig en app eller ljudbok så jag kan gå/springa och plugga. Måste jag läsa in själv eller har du något tips åt mig?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

HUR DU ÄTER EN ELEFANT

Senaste veckan har jag hört frågan/uttrycket ”hur äter man en elefant” flera gånger. På inte en utan flera föreläsningar och så två

Läs mer »

DIN BOK

Funderade i höstas över mitt SHOM. (Stort Hårigt Oförskämt Mål) Kom fram till att ett av mina livsmål är att förändra människors liv

Läs mer »

2 reaktioner på ”ENDURANCE PERSONAL TRAINER DAG TVÅ

  1. Quizlet körde vi när vi skulle få in alla termer i ettan på Naprapathögskolan (finns färdiga tester där). Hade ju samma bok som ni! Rita, känn (palpera), peka och repetera är mina tips ???? Lycka till!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *