Sök
Stäng denna sökruta.

Favoritberg och favorit tapas

130308_playitas086

Ni kan det vid det här laget … Simning. Frukost. Jobb. Cykel. Berg. Lunch. Mera berg. Cortado. Löpning. Öppetvattensimning. Middag. Jobb. Sömn. Repeat imorgon.

130308_playitas126

Life is good. Idag drygt åtta mil med tre favoritberg tillsammans med tre favoritpersoner.

72321_10151248957171887_1934088081_n

Tapaslunch. Idag i Betancuria, efter tips av en tysk vi träffade på ett annat galet bra tapasställe i Pajera.Hitta kyrkan i Betancuria, gå upp bakom den. Inte den första resturangen utan den andra gömd upp för trapporna.” Bilden tog Magnus. Här väntar vi på kaffet och njuter en smula över att fått äta vansinnigt goda tapas istället för en snabb cola på en platsstol. Livslyx!

130308_playitas143

Kom hem efter drygt åtta mil cykel och firade Internationella kvinnodagen genom att springa några kilometer efter strandpromenaden med Sara. 

130308_playitas025

Maskoten Nike med fyra gummimänniskor. Kvällsdopp i solnedgången. Bara för att vi kan. Simmade runt några bojar och drog oss sedan upp till middagen. 

 

130308_playitas019magn

Magnus. 

130308_playitas011sara 

Sara.

Jag säger bara tack, tack, tack livet! En dag till och sedan ska jag packa ihop för att röra mig hemåt. Även det ska bli härligt, längtar efter la familia. Speciellt när jag pratar med dom på skype och dom ska fredagsmysa. Just då vill jag hem direkt. Men det här är min lyxvecka. Njuter fullt ut, på måndag är det vardag igen. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Favoritberg och favorit tapas

    1. Det tycker jag. Tror av någon anledning du skulle trivas. Ta med dig din Cypernloppsvän, hon verkar nästan gilla Playitas lika mycket som jag. Hon kan ta med dig på dom backigaste löprundorna (inte för att det är så svårt här…)

  1. Läser det här medan regnet smattrar mot rutan, och London är sådär grått som bara London kan vara, och bestämmer mig – jag ska OCKSÅ fara till Playitas! Ha en fin sista dag nu 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *