Search
Close this search box.

Mera berg. Tack!

130306_playitas112

Repeat från igår. Nästan. Simning. Frukost. Cykling. Lunch. Ingen löpning men stretch, en öl, jobb och middag på det. 

Lisa drog iväg tidigare än mig men vi möttes upp för lunch. Sedan splittade vi gänget och Lisa och Magnus drog till poolen och jag och Anders hälsade på bergen.

130306_playitas122

Och vilka berg sedan. Värsta backen bara fortsatte och fortsatte. 17% stod det på en skylt. (Bilden är tagen på krönet – jag hade vält med cykeln om jag försökt ta en bild när det var som brantast) 

130306_playitasJ

Sista berget var det tanken på en nypressad apelsinjuice som fick oss att fortsätta. Hittade en citronsorbé i frysdisken också. Gott, gott, gott!

130306_playitas126

Cirka nio mil trampade vi runt idag. En riktigt bra runda. 

Bra dag. Hoppas på en likadan imorgon.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Portugal

Några ord om en fantastisk vecka i Portugal. Jag har hållt yoga, crossfit, spinning och en föreläsning. Men framförallt haft härliga samtal med sköna människor.

Läs mer »

HÄNG MED PÅ TRÄNINGSRESA TILL PORTUGAL

16–23 Mars – vad gör du då? Hänger med mig och ett gäng favoritinstruktörer på träningsresa förstås! Tänk att få möta solen varje morgon genom att gå eller springa efter den milslånga stranden. Eller så rullar du ur sägen ner till morgonyogan (eller både och – min favoritkombo!) Tokträna eller totalvila – vilket du än behöver i mars.

Läs mer »

0 reaktioner på ”Mera berg. Tack!

  1. Ha vad kul, vet precis vilken backe du tar bild i, efter svängen blir det bedrövligt brant – underbar utsikt på toppen dock! Tack för inspirationsbilderna, behövs för trainerpassen inför Kalmar när det fortfarande är minusgrader o grusiga, isiga gator i Sverige 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *