Search
Close this search box.

Drömdag!

DCIM100GOPRO

Simning. Frukost. Cykling. Lunch. Löpning. Middag. Däremellan lite jobb. En drömdag enligt mig.

Kunde man fått med sig familjen och grymma kollegorna så vore det heeelt perfekt.

130305f

130305b

Hittade godaste tapasen på många år. Tack Annika för tipset!

130305c

Bra cykel och lunchsällskap!

130305

I botten av mitt glas. Jag trodde det betydde “botten upp” eller “beställ en till”. Men tydligen betyder det “av oss” eller “fader vår”. Eller?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Drömdag!

  1. För oss! Som i skål för oss, alltså! Bra motto för er som tränar individuellt, tillsammans! En vacker dag ska jag banne mig också dit med eller utan familj.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *