Sök
Stäng denna sökruta.

Storm och regn på Playitas

130304

Ni som inte vill läsa om hur underbart och fantastiskt vi har det kan läsa följande. Idag var det storm och sedan började det regna. Klart slut.  

Ni som vill läsa om hur bra vi har det så kan jag berätta att vi började dagen med att simma 1800 meter i soluppgång. Sedan åt vi långfrukost inklusive pannkakor. Cyklade några mil, inklusive det klassiska kaffestoppet (i korta cykelbyxor och linne!) När regnet öste ner gick vi in i gymmet och tränade oss starka.

130304_playitas016

Gourmetriathleterna har förstärkt gänget med coach Magnus och maskoten Nike. Nike sov när vi körde första styrkecirkeln och vaknade lagom till andra. Då var hon vilostationen.

45 sekunders arbete och 15 sekunder till vila och byte av övning.
Fyra varv av:
* Marklyft
* Hopprep
* Frivändning med kettelbell
* Benböj med vikt ovanför huvudet.
* Armhävningar.
130304_playitas053

Sedan två varv av:
* 10 Knees to elbow.
* Plankan med en hand i taget.
* Båten med viktöverföring sida till sida.
* Liggande på bänk för ner benen.
130304_playitas043
* Nikehäng = vila

130304_playitas024DU

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *