Sök
Stäng denna sökruta.

Boka in dig på årets bästa konvent!

WorkoutAre_1205647

Nu har bokningen till Workout Åre öppnat. Enligt mig det bästa, härligaste och mysigaste konventet i Sverige. På rikt alltså.

Det var med största tvekan jag anmälde mig till Ironman Brasilien, för att det är just samma helg som Workout Åre. Jag är på riktigt ledsen över att jag missar det i år, fast jag vet att jag kommer ha minnesvärd helg ändå. Men har du inget helgen den 24–26 maj, boka in dig nu. Jag lovar dig en magiskt bra helg! M A G I S K !

Tvekar du, läs om hur jag hade det förra året. Eller året innan det. Eller året innan det … 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *