Sök
Stäng denna sökruta.

Mjölksyra smakar gott

130216_spinnGM007

99 dagar kvar till Ironman Brasilien. Tvåsiffrigt, det känns som det närmar sig. Alltså dags att växla upp. Perfekt att haka på Glenn och Michels 3-timmars spinning. Som i verkligheten var 3 timmar och 40 minuter. 

130216_spinnGM011

Vid min sida hade jag Anders och Karin. Jag och Anders väckte upp vår “triathlonbank”. Förra året hade vi det som grej, sa att varje pass vi gjorde var en insättning på triathlonbanken. När det är tävling plockar man ut sina insättningar. Idag gjorde vi en stor insättning.

130216_spinnGM017

När de här instruktörerna säger KÖÖÖÖR. Då kör man!

Passet var uppbyggt av uppvärmning + 4*45 minuter (inklusive ungefär en miljon olika intervaller) och nedvarvning. Glenn och Michel kompletterade varandra på ett skönt sätt, så det blev ett galet bra (läs jobbigt) pass. Vid något tillfälle mitt bland alla intervaller skrek Glenn “Smärta är skönt! Mjölksyra smakar gott. Du är stark.”

Jahapp, då var det bara att trampa ännu hårdare.

20110447

När jag tänker på Glenn så kommer alltid ett skönt Mallorcaminne upp. När vi simmade drygt 2000 meter i havet. Magisk simning. Blir glad bara jag tänker på den. (Glenn är den som skriker till Helena nere i det vänstra hörnet)

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Mjölksyra smakar gott

 1. Lycka till i brasilien!
  Vilka andra svenskar åker du med, så man vet vem man ska heja på, utöver dig 😉 ?
  (På deras hemsida verkar de ha missat svenskar på deltagarlistan…)

  1. Förutom jag så är det syster Lisa och Anders Gustafsson. Hörde att klubbkompis Thomas Ahlerup också kommer att tävla. Alla hejarop är uppskattade.
   Själva tävlingen går i Florianopolis, det känns under kontroll men du kanske har tips till oss vad vi borde göra och se när vi är i Rio efteråt. Vi har i princip bestämt oss för att vi stannar där eftersom vi har cyklarna med oss så känner vi inte för att resa Brasilien runt (som om det ens vore möjligt…)
   Vilket område (kanske till och med tips på hotell?) vill man bo i? Vad får man inte missa? Utflykter? Mat? Alla tips är välkomna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *