Sök
Stäng denna sökruta.

Simläger i Fagersta

_DSC1314

Simläger med SPIF. Jag avvaktar med simning till imorgon. Har haft något skit i kroppen i slutet av veckan, och vet att simmar jag ikväll är jag sjuk resten av helgen. Väntar jag en natt till så kan jag förhoppningsvis köra på resten av helgen. 

_DSC1271

_DSC1269

_DSC1354

_DSC1295

_DSC1322

_DSC1306

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Simläger i Fagersta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *