Sök
Stäng denna sökruta.

Packar för rörlig träningshelg

_DSC0247

Packar för simboost med SPIF. Åker direkt efter jobbet imorgon, miniLanttosarna hänger på så även Bamsehandukarna är nerpackade (erkänner bilden är inte på helgens packning).

Simning, styrketräning, löpning och föreläsningar. Låter som en bra helg. Har planerat värsta bästa rörlighetspasset som vi ska avsluta helgen med på söndag. Har vävt ihop Lanttoyogan med mina favoritrörlighetsövningar av Magnus, Magnus, Erik och Andreas. Längtar efter att det ska bli söndag så jag får dela med mig av min just nu perfekta rörlighetsmix.

Lovade mig själv att jag skulle lägga mig 22:00. Nu är klockan 22:43. Så. Nu. Sömn. Godnatt.

 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Packar för rörlig träningshelg

 1. WOW, så kul det låter!!! Lyllo.
  Hoppas att ni får en rolig och träningsnyttig helg.
  Tufft att du tar med barnen!
  /Helena

 2. Hej,
  Såååå snygga löparskor på bilden, vad är det för modell på dem.
  Svara gärna på min mail..
  Hälsningar
  Elin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *