Sök
Stäng denna sökruta.

Yoga för triathleter

130205_yogaS1

Den här månaden är jag är med i Yoga för dig. Jag trodde jag skulle vara med i en liten spalt, men jag simmar över nästan två uppslag. 

130205_yogaS

Delar med mig av ett gäng ställningar som jag tycker är bra för dom som simmar, cyklar och springer mycket. Sträcker ut och stärker upp där det behövs.

Skynda, skynda och köp. Och så berättar ni om det var något att ha …

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Yoga för triathleter

  1. Hej! Åh vilket fint reportage och yogaövningarna passar även en som inte springer, cyklar eller simmar en massa..som mig! Har du någon yogaövning som du tycker mer om? Ibland är det lättare att fokusera på de som man tycker mindre om. Som för mig…bakåtböjningar och vridningar…precis det jag behöver jobba på såklart. /Anna

    1. Tusen tack. Jag älskar “poweryogaposition” (roterad sidvinkelställning) för att jag känner mig stark i den, och har lätt att komma in i något slags meditativ andning just där och då. Det finns alltid något litet man kan justera när man är i den. Och så kombinerar den styrka, balans och andning.
      En annan jag verkligen gillar är duvan, (löparstretch). Den känner jag mig inte stark i, men den är så skön efteråt …
      De jag gillar mindre (och därmed försöker jobba mer med) är bakåtböjningar. I kamelen får jag verkligen prata med mig själv för att våga både utmana men också inte gå för långt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *