Sök
Stäng denna sökruta.

Min sport-bh med apelsiner!

13587830221

Ok är ni med på ett långsökt blogginlägg? Here we go. Idag var jag och tränade, på mig hade jag min gamla sport-bh som min kollega Marie brukar skämta om. Min sport-bh från Casall med apelsiner på.

Marie säger att den härstammar från 1993. Tänk er Sofie, högskolestudent i Borlänge. Gula glansiga tights och apelsin-bh. I samma katalog som min bh härstammar ifrån kunde man beställa sådana där sköna baddräktsliknande saker i lika glansigt tyg.

130129

Jag visar en glimt av sport-bhn. Hade jag varit en bloggare som visade mina magrutor hade ni fått se hela. Men det är jag ju inte. Ni får nöja er med en axel. 

Nåväl. Jag har svårt att slänga den. Den ligger underst i min låda. Kommer bara fram när tvätthögen är stor, men den håller. Urtvättad men still going strong.

Jag har tyckt om Casall sedan dess, men tyckt att de var lite osynliga och otrendiga tills fantastiska Sara Althini klev in på Casall. Det är kul att se att en person kan lyfta ett  varumärke. Jag förstår såklart att det är ett teamjobb utan dess like. Men vilken uppryckning. Way to go! Inspirerande på alla plan.

Idag råkade jag på de här filmerna som Casall har på sin Youtubekanal. Massor av bra filmer. Här två favoriter. Utfall åt alla håll. (Gör jag utfall mår mina knän bra. Punkt.)

Jag har en rulle som ligger framför tv:n hemma. Använder den efter löppass och flera gånger i veckan bara för att jag känner mig stel. Den här rullningen sägs vara bra mot löparknä och är alltid med i min rutin. 

Om du skiter i min sport-bh och undrar vad jag gjorde på gymmet så kan jag berätta att jag rodde 1000 meter. Cyklade 10 minuter. Gjorde Magnus happy-running-hips-sekvens och rev av det här:  Spartan 300 på tid: * 25 x Pull ups (med gummisnodd) * 50 x Marklyft (40kg) 50 x Armhävningar 50 x Boxjump (50 cm hög) * 50 x Floor Wipers (en innebär benen åt bägge sidorna) 50 x Enarms frivändning med press (25 per arm med 10 kg) 25 x Pull ups (med gummisnodd)

Inser att det här låter som ett inlägg sponsrat av Casall, men nej… jag ville bara visa min snygga bh från 1993. Och fråga dig om du har något plagg som kanske enligt andra borde slängts för längesedan men ännu finns kvar där långt, långt inne i träningsgarderoben?

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

9 reaktioner på ”Min sport-bh med apelsiner!

  1. Haha, svaret är ja. Så såg saker ut. När jag tänker efter så är dagens sportmode lite finare men också lite tråkigare på ett sätt 😉
   Jag menar vem vill inte ha apelsiner på sin sport-bh? Jag röstar för att de kör en favorit i repris 2014.

 1. Och värre, Sara. Själv hade jag en leotard i ribbad lycra, färgen hette petrol – och på detta en stringbaddräkt i ferarrirött. Och ovanpå allt detta en oversize bomulls-t-shirt – för inte fan vågade man springa runt och blotta skinkorna på gymmet. Men det kändes ändå bra att ha dräktkitet på sig, lite sådär i smyg. Minns också att det fanns matchande apelsinbrallor till Sofies sport-behå. Herreguuud vad vi är gamla!

 2. Åh, jag hade en gul, glansig ribbad sport-BH från Casall, med matchande tights… Sjukt snyggt var det. Vill jag minnas. Kanske bäst att den bilden stannar i minnet, dock 😉

 3. haha, underbart inlägg och jag älskar att det spars gamla grejor, vi har en garderob här på jobbet som är “to die for” det fanns ingen apelsinmönstrad topp men jag ska kontra med något annat….wait and see:) Tack för fint beröm.
  Marie, det där skulle jag vilja se!!!
  Anne, den ribbningen gick inte av för hackor, jag hade också något sånt!
  God Torsdag!

 4. Jag tycker den är sådär härligt retrofin. Gilla!

  Själv är jag helt kär i casalls croco-tights.. Måste kanske bli ett par såna:) Vill dock ha dem till långkofta snarare än träningslinne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *