Search
Close this search box.

ÖtillÖpass

130124_otillokvall039
Som uppvärmning till releasefesten för vilka som får plats på ÖtillÖ körde vi en teamträning. Magnus satte ihop en galet jobbig cirkel. 

Tillsammans skulle vi göra tre varv av:

130124_otillokvall_1
* 40 Toes to bar (eller knees to elbow)
130124_otillokvall_2
* 60 thrusters

130124_otillokvall_3

* 80 marklyft
* 100 burpees

130124_otillokvall_hopp

När den ena gjorde övningen så hoppade den andra rep. Jag och Lisa körde ihop, och Anders och Magnus. Ni läste rätt. TRE varv!

130124_otillokvall046

Ok, vi säger det tillsammans. ÅH FI F*N vad jobbigt. För det var det. Men kul. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”ÖtillÖpass

    1. Jag behövde “bara” göra 150, systeryster gjorde resten. Vi gjorde 300 tillsammans. Nog så jobbigt enligt mig 😉

  1. Jag vaknade och tänkte på Magnus idag. Det tror jag Anders gjorde också. Anders kommentar när vi kravlat oss ur sängen var “Magnus är bra. Han är bra för han får mig att känna mig som en nybörjare, varje pass vi kör.” Jag kan inte annat än instämma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *