En bra cykelklass!

130122

Phu, så skönt. Jag gillar inte vara negativ som i förra inlägget. Jag tycker om att berätta när människor är bra. Och idag kan jag berätta att Sussie Fahlcrantz är bra. 

60 minuter lunchspinning med Sussie gjorde att jag återfick hoppet om Friskis & Svettis ledare (det är hon som döljer sig bakom Activios nummer 27 i bilden).

Activio (man har ett pulsband på sig och kan se sin egen puls på en skärm…) tycker jag för övrigt är en himla bra grej, mest för att man högst upp ser vart vi är på väg. Hur många och långa intervaller har jag framför mig. Lantto gillar!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”En bra cykelklass!

    1. Det vore riktigt kul. Men ingen discokula säger du, då vet jag inte om det är värt 😉
      Hör helt klart av mig och tigger en sadelplats om jag är i södern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *