Search
Close this search box.

Lanttosisters goes Ö till Ö!

130124_otillokvall062

Ikväll var det dags att få reda på om Ö till Ö finns med i min tävlingskalender 2013. Ska Lanttosisters springa 54 km och simma 10 km från Sandhamn till Utö? Mats och Michael som håller i racet hade ett nytt sätt för att fördela platserna i år.

Om jag inte minns fel så berättade de att för sju år sedan så fick de tigga och be om att kompisar skulle ställa upp. Då var det 11 lag som startade. Förra året så tog det 20 minuter så var loppets 100 platser bokade. I år kan man få en plats på tre sätt. Genom att ansöka på sina meriter, köpa en lott till ett lotteri och så finns det 10 platser som man kan knipa en av genom att tävla (och placera sig bra…) i Utö simrun.

Över 200 lag sökte en plats genom meriter, om jag minns rätt så fick 36 stycken fick varsin plats. Jag kan förstå hur svårt det måste vara för dom att välja. Men jag är desto mer tacksam att syster Lisa och jag fick plats! JA VI FICK EN PLATS!!! (Fick och fick, det kostar rätt mycket att vara med … och det ska betalas in före 15 februari)

130124_otillokvall066

Spända och förväntansfulla människor. Många glada, tyvärr lika många besvikna efteråt. Nu är jag nästan helt säker på att om man vill köra så kommer man få tävla bara man håller sig frisk. Saker händer, tävlande blir sjuka eller så går inte träningen som de tänkt sig. När jag körde 2011 så fick jag och Ola en reservplats en månad innan det var dags.

130124_otillokvall072

Lottningen. Spännande värre! Otroligt kul att de gjort själva lottningen till en fest. Alla som hade anmält sig till lotteriet hade gratis inträde och två öl att hämta ut i baren.

130124_otillokvall053

Linda säkrade sin plats redan förra året genom att plocka en pallplats, då får man en startplats till nästa år…

130124_otillokvall055

Henrik påstod att han var nervös men såg lugn ut. Han fick ingen plats, men jag sätter rätt mycket pengar på att vi kommer stå på startlinjen ihop den 2:a september.

130124_otillokvall057

Björn och Lisa.

130124_otillokvall079

Glada miner när Rickard och Erik kniper sista (!) lottplatsen.

130124_otillokvall086

Jag, Erika och Lisa. Jag ser redan fram emot att få skratta mig genom skärgården med er!

130124_otillokvall091

Erik Petri och Rickard Arnerup knep sista lotteriplatsen!

Jag visste redan när jag körde 2011 att jag kommer göra det igen. Ö till Ö är en magisk tävling som inte går att jämföra med något annat och jag ser på riktigt fram emot att skratta mig genom skärgården med syster Lisa och rätt mycket mjölksyra den 2:a september. Lisa, nu kör vi!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

SWIMRUN LINAN

Nu är det nära. Imorgon 12:00 går båten till Sandhamn. Incheckning, möte, middag och sömn. Och på måndag simmar och springer Lisa

Läs mer »

SNART ÖTILLÖ

Syster Lisa brukar alltid få lite tävlingsnerver när hon köper mjölk och utgångsdatumet är EFTER tävlingen. Som nu ÖtillÖ den 7 september. Jag

Läs mer »

8 reaktioner på ”Lanttosisters goes Ö till Ö!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *