Sök
Stäng denna sökruta.

Så andas du när du simmar

Har saknat att simma med Human Ambition gänget, så idag gnuggade jag sömnen ur ögonen och klev ut i -25° klockan 06:25. 07:15 gled ett gäng vänner i gummimössor ner i en pool i Vårby gård. 

1 h och 30 minuter senare hade vi simmat dryga 3000 meter. Som alltid var det klart värt att kliva upp tidigt och simma. Är lycklig inifrån och ut.

Nästa torsdag vet vi om Lanttosisters har en plats på ÖtillÖ. På torsdag samlas de som ansökt om att få vara med antingen genom meriter eller ett lotteri. Bara gå på en ÖtillÖ fest utan att behöva vara nervös inför morgondagen eller helt slut för att man simmat och sprungit hela dagen ska bli kul!

I vilket fall så är det dags att växla upp och fokusera inte bara på löpning utan även på simning. Både Ironman Brasilien i maj och Amfibiemannen i juli närmar sig snabbare än man tror.

På filmen bad jag coach Mike att berätta om det här med andning och frisim. Jag får många frågor om just det. Ber om ursäkt för den dåliga ljudkvalitén.

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Så andas du när du simmar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *