Sök
Stäng denna sökruta.

Fredagspasset. Magiskt bra!

130118_pull

Magisk fredag. Köttarfredag! Har ätit kött. Köttat på jobbet och köttat på gymmet med Anna-Lena. Älskar att träna med henne. Vi skrattar hela vägen fram till det gäller då är det HÅLL-KÄFT-KÖR-KÖTTA-KÖTTA-KÖTTA som gäller. Sen skrattar vi igen. 

Men vi började med Erik Börjessons rörlighetsserie som var med i Fitness nummer 12. Jag älskar, älskar, älskar den. Rekommenderas varmt, så varmt att jag var tvungen att filma Anna-Lena när hon gör den:


En stående sekvens. Gör så många gånger du som du känner att du behöver. 

En liggande sekvens. Upprepa till du känner att du mjuknat.

Men det var inte det enda vi gjorde. Efter vi skrattat oss igenom rörlighetsmyset så körde vi ett pass som Magnus hade satt upp på mitt veckoschema. Tabataintervaller. 20 sekunder hårt arbete + 10 vila. Åtta gånger. Två minuters vila mellan övningarna. Slut på skrattet och dags för själva köttandet.

* Rodd.
* Benböj.
* Pull-up (med gummisnodd)
* Armhävningar
* Fällknivar.

130118_paper
Lappen jag hade med mig till gymmet. Fast vi gjorde det från botten och upp…

Vi avslutade med Magnus Ringbergs höftsekvens. Nu är den testad, och som jag gissade var den bra. Riktigt bra. Alltså riktigt, riktigt bra.

En bra start på helgen. Av bibliska mått bra! Alla tre blocken rekommenderas. Helst med någon du gillar. Så ring bästa köttarkompisen och boka köttarträff!

Trodde inte det kunde bli bättre men det kunde det. Det verkar som jag har bokat en träningsresa till Playitas med Gourmettriathleterna. Mer om det i ett inlägg snart. 
Se till att ha bästa helgen!

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

0 reaktioner på ”Fredagspasset. Magiskt bra!

  1. Det där pappret, vart har du fått tag på det? Jag måste verkligen bli mer rörlig/mindre stel och behöver tips på övningar! 🙂

    Johan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *