Yogalördag

130112_Senyoga004andas

En av mina favorityogaledare har öppnat sin egen studio i Åkersberga. Idag var det öppet hus så jag var och testade en ashtangayogaklass med Grant. 

130112_Senyoga010

130112_Senyoga020s

130112_Senyoga046

Grant ledde oss genom en skön ashtangayogaklass. 

130112_Senyoga028sv

130112_Senyoga030

Som alltid så tänker jag varför gör jag inte det här oftare? Går på andras yogaklasser alltså. Bara njuter och gör. Och så får man en check-up på hur kroppen mår. Är jag stel någonstans? Obalanser på höger och vänster sida? 

130112_Senyoga056

Anna Fannberg gjorde allt hon kunde för att få in alla i yogasalen men hälsade att de som inte fick chans att testa idag kan höra av sig och komma och testa under nästa vecka. 

Nå gillar du det här så gillar du nog också

Träna med Lantto – 30 minuter Tabata

30 minuter träning med mig på Spotify. Det är sex stycken Tabata. Det vill säga 8*20 sekunder hårt jobb med 10 sekunder vila mellan. Två övningar i varje tabata – varannan gång övning ett, varannan gång övning två.

Läs mer »

BÄSTA TIPSEN INFÖR IRONMAN KALMAR

Med nio dagar kvar till Ironman Kalmar börjar jag varje dag med att svara på frågor om allt och inget. Jag har kört 23 Ironmandistanser lite här och var i världen men när någon frågar så är Ironman Kalmar den tävling jag rekommenderar till alla om man ska köra en enda i livet. Det finns ingen annan tävling som har så fantastisk publik. Och att få cykla på Öland. Älskar!

Läs mer »

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *